Leteća igračka Flying Clowfish

13,14 (99,00 kn)

Leteća igračka Flying Clowfish

Nema na zalihi

SKU: 734FC Kategorije: ,

Opis

Otkrijte novi svijet letečih igračaka gdje je samo nebo granica!!! Igračke Air Swimmersi posebno su dizajnirane  da zadive djecu, ali također i odrasle svih uzrasta. Iznenadite svoju obitelj i prijatelje i povedite ih u čudesan svijet letećih ribica i pružite im neko sasvim novo iskustvo.

Ove leteće ribe plivaju s nevjerojatnom lakoćom i živošću kroz zrak, te će Vam pružiti sate i sate zabave. Namjenjena je za unutarnje prostore (nije za upotrebu na otvorenom) te stane čak i u najmanje prostore (sobe). Ove igračke zahtijevaju samo dvije AA baterije (u daljinskom upravljaču) te jednu AAA bateriju (u tijelu ribe), te se uz pomoć njih mogu pokretati gore- dolje, lijevo-desno, te okretati za 360 stupnjeva.

Tijelo ovih riba je napravljeno od veoma kvalitetnog i izdržljivog najlona te može stajati napuhan tjednima. Također se može prazniti i ponovno napuhivati bezbroj puta.

Air Swimmer su trenutno najmodernije igračke za sve uzraste. To su igračke koje su industriju igračaka dovele na jednu sasvim novu razinu. Ove inovativne igračke su odličan dodatak dječjim zabavama koje će im priuštiti više zabave i uzbuđenja te učiniti zabave mnogo zanimljivijima a ujedno su veoma lijepih boja i elegantnog izgleda.

Ova hit igračka je prvi put prikazana na sajmu igračaka u New Yorku (New York Toy Fair 2011.).  Za sad nudimo model riba Flying Shark

Jednostavno pogledajte video i sve će Vam biti jasno.

http://youtu.be/sx7TEC_dYi8

Dodatne informacije

Težina 0,50 kg