Medisimo

O nama

Tvrtka Fedgrupa d.o.o. sa sjedištem u Vukovaru, Nikole Andrića 17, osnovana je  domaćim kapitalom 01.rujna 2010.godine  i registrirana pod sljedećim brojevima:

Matični broj: 2672855
MBS: 030109573
OIB: 53678438764.

Djelatnost tvrtke klasificirana je kao: Ostala trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama (NKD 2007).

Fed grupa d.o.o  radi sa uhodanim timom djelatnika i  velikim iskustvom u maloprodaji i veleprodaji tehničke i računalne robe,  motornih vozila, servisu istih i pružanju širokog spektra usluga poslovnim ali i rezidencijalnim korisnicima.

Tvrtka djeluje u Vukovaru na tri lokacije:

  • POSLOVNICA DUCTOR 1, Tržni centar 44,  djeluje kao maloprodajna i veleprodajna jedinica za računalnu i uredsku opremu, uredski i školski pribor, usluge servisa računala,  opremu za video nadzor, uvoz i distribuciju skutera i motocikala , ATV vozila, električnih bicikala, elektroromobila i dječjih vozila na akumulator, te servis istih. Između ostalog u ponudi su i fitnes sprave, laserske gravirke i izvedba širokog spektra usluga na zahtjev od fotokopiranja, ispisa, reklamnog tiska do web dizajna.
  • POSLOVNICA DUCTOR 4, J.J. Strossmayera 2, jedinica namjenjena iskljčivo kao suvenirnica ali nudi i usluhe ispisivanja i fotokopiranja. U sklopu jedinice nalazi se i Mjenjačnica.
  • POSLOVNICA DUCTOR GOLUBICA, J.J. Strossmayera 9, jedinica namjenjena kao suvenirnica ali nudi i usluhe ispisivanja i fotokopiranja. U sklopu jedinice nalazi se i Mjenjačnica.
  • UPRAVA, Nikole Andrića 17, jedinica koja je registrirana kao sjedište tvrtke i djeluje kao interni računovodstveni odjel, te  ujedno knjigovodstveni servis za treće osobe.

Fedgrupa d.o.o. i u Našicama također djeluje na dvije lokacije:

  • POSLOVNICA FLAG 1 , Braće Radića 26, također djeluje kao maloprodajna i veleprodajna jedinica za CNC stroeve, lasere, 3D pisače, skutere, motocikle, ATV i moto opreme te rezervne dijelove za iste, te za prodaju i održavanje računala i računalne i uredske opreme i usluge montaže video nadzora.
  • POSLOVNICA FLAG 2, Braće Radića 6, djeluje kao Tele2 partner , Optima direkt partner u prodaji telekomunikacijskih usluga i mobitela, mobilnih dodataka i ostale telekomunikacijske opreme, u novijoj ponudi su i školski i uredski pribor.

Tvrtka trenutno broji 17 zaposlenika.

Uz stručne i kvalitetne djelatnike stojimo na usluzi svim našim kupcima i dobavljačima u svakom trenutku.

Posjetite nas i na Facebook, Instagram i Twitter